Vertrekt Ivan Leko bij Antwerp? "In het leven weet je nooit wat morgen brengt"

  Ivan Leko kan naar China.

  Krijgt Antwerp in 2021 een nieuwe trainer? Ivan Leko speelt geen verstoppertje: er is een (lucratief) bod uit China, maar de Kroaat wilde na de zege tegen Charleroi (nog) niet het achterste van zijn tong laten zien. "Ik heb zelf niets gezocht, want ik was gelukkig hier."

  "En dan volgt de vraag van 10 miljoen: blijf je of niet?", vroeg de reporter van rechtenhouder Eleven Sports aan Ivan Leko.

   

  "Het is niet de vraag van 10 miljoen", antwoordde de Kroaat, die schermt met een financieel bijzonder aanlokkelijk voorstel uit China.

   

  "Ik geniet van deze club en ik genoot ervan", begon Leko daarna een spelletje. "Wat morgen moet gebeuren, zal gebeuren."

   

  "Iedereen die me kent, weet wat ik voel voor deze club. Maar in het leven weet je nooit wat morgen brengt."

   

  "Ik focus me op wat ik onder controle heb. Vandaag was dat de match. Nu moet ik nadenken met mijn familie. En met de club ben ik altijd open geweest."

   

  "Het hoofd zegt iets, het verstand zegt ook iets. Sommigen zeggen dat ik een spelletje speel, maar dat is niet zo. Ik ben altijd correct geweest en ik heb niets verborgen."

   

  "Ik heb naar niets gezocht, want ik was gelukkig hier. Wanneer er nieuws volgt? Dat weet ik niet. Tot binnenkort? Dat hoop ik", bleef het geheimzinnig.

  Het hoofd zegt iets, het verstand zegt ook iets. Sommigen zeggen dat ik een spelletje speel, maar dat is niet zo. Ik ben altijd correct geweest en ik heb niets verborgen.

  Neemt Ivan Leko afscheid van Antwerp?