Kerstschoenen brengen geluk: Kamara evenaart record uit 1965 met 6 touchdowns

  Eén rode en één groene schoen gaven Kamara vleugels.

  Alvin Kamara, de running back van New Orleans, komt in de NFL-geschiedenisboeken als 4e speler ooit die 6 touchdowns in een wedstrijd heeft gescoord. Hij hielp de Saints zo aan een 52-33-overwinning tegen de Minnesota Vikings.

  Alvin Kamara haalde voor de gelegenheid een rode en groene schoen uit zijn kast voor een NFL-wedstrijd op kerstdag. Een overtreding van de Amerikaanse regels, maar de boete zal de running back worst wezen. De kerstschoenen brachten Kamara heel wat geluk.

   

  Met 6 touchdowns tegen Minnesota evenaarde hij een record uit 1965. Slechts drie spelers in de NFL-geschiedenis deden hem dat huzarenstukje voor. Het was zelfs al van 1929 geleden dat een speler 6 rushing touchdowns kon scoren.

  Bekijk hier de hoogtepunten: