Wouter Vrancken blijft in quarantaine en mist laatste wedstrijd van 2020

  KV Mechelen zal zijn laatste wedstrijd van 2020 moeten afwerken zonder coach Wouter Vrancken. Na een nieuwe test Achter de Kazerne waren er geen nieuwe besmettingen, maar Vrancken zelf blijft nog wel in quarantaine.

  KV Mechelen kreeg de afgelopen weken het coronavirus op bezoek, zowat de voltallige technische staf testte positief. Dat coronabezoek lijkt nu stilaan te gaan vertrekken. 

   

  Bij een nieuwe test in aanloop naar de wedstrijd van zondag tegen Moeskroen werden geen nieuwe besmettingen vastgesteld.

   

  Wel moet coach Wouter Vrancken nog steeds in quarantaine blijven. Net als sportief directeur Tom Caluwé, algemeen directeur Frank Lagast en HR Manager Yves Cloots.

   

  Zondag speelt KV Mechelen zijn laatste wedstrijd van het jaar, maar dat zal dus nog zonder hoofdcoach Vrancken aan de zijlijn zijn.

   

   Vrancken kon al twee competitiewedstrijden zijn ploeg geen aanwijzingen geven vanaf de zijlijn. Op 17 december zag hij van thuis zijn troepen met 0-3 verliezen van Club Brugge, drie dagen later won KV Mechelen met 1-2 bij OH Leuven.   

   

  Woensdag maakte KV Mechelen bekend dat Siemen Voet nog een extra week in quarantaine gaat na een nieuwe positieve coronatest. Hij is er dus evenmin bij tegen Moeskroen. In de spelersgroep van KVM is Voet nog als enige besmet met het coronavirus.