Ivan Leko stuurt Lokeren-Temse kerstboodschap: "Hopelijk snel Europees voetbal"

  Ivan Leko speelde 4 jaar bij Lokeren.

  Lokeren-Temse heeft een video de wereld ingestuurd met boodschappen van verschillende oude bekenden van de club. Daarbij onder anderen ex-speler Ivan Leko. "Ik wens de club een snelle terugkeer in eerste klasse toe, met Europees voetbal."

  In de video komen ook nog Stijn Vreven, Peter Maes, Arnar Vidarsson, Alexander Scholz, Laurens De Bock, Cyriel Dessers, Jan Koller en Hamdi Harbaoui aan bod.

   

  De boodschap van Antwerp-coach Ivan Leko was ietwat verrassend. Leko speelde zelf 4 jaar bij Lokeren. "Ik hoop dat de club snel zal terugkeren in eerste klasse, met Europees voetbal. Dat wens ik jullie echt toe."

  De boodschap van Leko met link naar de volledige video