Vanheusden steunt Montanier: "Mijn coach in goede en slechte tijden"

    Zinho Vanheusden heeft op Instagram Standard-trainer Philippe Montanier een hart onder de riem gestoken. De geblesseerde verdediger noemde hem "zijn coach in goede en slechte tijden". En omdat het nu slechte tijden zijn in Luik ligt de trainer danig onder vuur.

    Standard is in vrije val met 3 nederlagen op een rij en 4 op 21. De laatste zege van Standard dateert van 1 november. Dan is het bijna een wetmatigheid in het voetbal dat de trainer in vraag gesteld wordt.


    Dat gebeurt bij de Luikenaars ook, maar de coach kan rekenen op steun uit de kleedkamer. Zinho Vanheusden is zelf geblesseerd, maar de mening van de kapitein zal bij het bestuur misschien toch meespelen.

    Gisteren in Extra Time hadden de analisten het ook over de toekomst van Standard

    De story van Vanheusden op Instagram