Ook Van der Poel start zondag in Dendermonde, driestrijd zoals in Namen?

  Van Aert, Van der Poel en Pidcock gisteren op het podium in Namen.

  De grote tenoren zijn hun cross-agenda aan het aanvullen. Naast Wout van Aert heeft ook Mathieu van der Poel zijn deelname bevestigd aan de Wereldbeker-veldrit in Dendermonde. Dat weet Wielerflits.

  Gisteren zorgden Mathieu van der Poel, Wout van Aert en Tom Pidcock voor een boeiend kijkstuk in Namen. Komende zondag zou het zomaar kunnen dat we een kopie krijgen van die driestrijd.

   

  Zowel Wout van Aert als Mathieu van der Poel heeft de Wereldbeker-veldrit in Dendermonde aan zijn crossprogramma toegevoegd. Toptalent Tom Pidcock zal eveneens van de partij zijn.

   

  Dan zijn er ook nog Eli Iserbyt en Michael Vanthourenhout, die gretig zullen zijn om zich in de strijd te mengen. Want de veldrit in Dendermonde wordt georganiseerd door hun teammanager Jurgen Mettepenningen.

  "Mathieu rijdt zondag om goede startpositie op WK te hebben"

  Bondscoach van Nederland Gerben de Knegt legt uit waarom Van der Poel Dendermonde toegevoegd heeft aan zijn planning.

   

  "Omdat de startpositie op het WK in Oostende afhangt van de eindstand in de Wereldbeker. Daarom is het beter om toch in Dendermonde van start te gaan", zegt De Knegt.

  Kijk live op één en sporza.be

  Van de Wereldbeker-veldrit in Dendermonde hoeft u zondag niks te missen bij Sporza. Om 13.45u zenden we de vrouwencross uit op één en sporza.be, om 15u zijn de mannen aan zet. De wedstrijd is ook live te volgen op Radio 1.