VIDEO: Zo vader zo zoon: Charlie Woods steelt de show aan de zijde van papa Tiger

  Charlie en Tiger Woods hebben plezier op de golfbaan.

  Dit weekend wordt in de Verenigde Staten een speciaal golftoernooi gespeeld, een toernooi waarbij topspelers worden bijgestaan door een familielid. Tiger Woods speelt met zijn 11-jarige zoon en die maakt indruk.

  Veel golfers spelen met hun vader op het toernooi, maar Tiger Woods heeft zijn 11-jarige zoon Charlie. De afgelopen dagen vielen vooral de gelijkenissen in het spel op: Charlie lijkt soms wel een kopie van zijn vader.

   

  In de eerste ronde eiste hij meteen de schijnwerpers op met indrukwekkende slagen, leuke maniertjes en humor: zo liet hij een briefje achter bij een bal in de bunker van tegenstander Justin Thomas, nummer 3 van de wereld.

   

  Als jongste deelnemer in de geschiedenis van het familietoernooi toonde Charlie ook zijn klasse. Zo maakte hij als enige een eagle op de derde hole.

  Charlie Woods laat een briefje achter voor Justin Thomas

  Eagle van Charlie Woods op hole 3

  Zoek de 7 verschillen tussen vader en zoon Woods

  Nog een heerlijke slag (en twirl) van Charlie Woods

  Klaar met de ronde? Terug naar de range

  Zelfvertrouwen heeft Charlie Woods in overvloed