Noa Lang: "Kreeg dagenlang berichten van trainer en voorzitter om naar Club te komen"

  Noa Lang heeft de smaak te pakken bij Club Brugge.

  Noa Lang (21) speelt zich in de kijker bij Club Brugge. De Nederlander voelt zich dan ook goed in Brugge, zo vertelde hij in een interview met Voetbal International. "Club Brugge is een fantastische club, ze deden veel moeite om me te halen." 

  "Ik voelde in Brugge meteen waardering"

  4 goals en 3 assists. Het zijn mooie cijfers die Noa Lang bij Club Brugge kan voorleggen. Aanvankelijk wilde de 21-jarige Nederlander niet weg bij Ajax, maar nu is hij blij te voetballen voor de Belgische landskampioen.

   

  "Ik heb zeker geen spijt van mijn keuze, want Club Brugge is een fantastische club", vertelt Noa Lang aan Voetbal International. "Ik voelde in Brugge meteen waardering."

   

  "Ze deden ook veel moeite om me te halen. Club had zich verdiept in de voetballer Noa Lang, maar ook in de mens. Ze wisten alles over me en er lag ook een plan klaar."

   

  "Ik had een informeel gesprek met Club Brugge en daarna kreeg ik dagenlang berichtjes. Van de trainer, de voorzitter, van iedereen eigenlijk. Berichtjes als "nummer 10 ligt klaar" en "we hebben je nodig"."

   

  "Toen heb ik gezegd tegen mijn zaakwaarnemer dat hij de andere clubs maar moest afzeggen en dat ik naar Club Brugge zou gaan." 

  Ik kreeg berichtjes als "nummer 10 ligt klaar" en "we hebben je nodig".

  Noa Lang

  In Extra Time kwam Noa Lang deze week aan bod:

  "Weet zeker dat ik had kunnen slagen bij Ajax"

  In het interview met Voetbal International komt Noa Lang ook nog eens terug op zijn periode bij Ajax.

   

  "Het enige wat ik in mijn hoofd had, was slagen bij Ajax. Dus nee, aanvankelijk wilde ik niet naar België. Ik heb uiteindelijk niet met mijn hart, maar met mijn verstand gekozen."

   

  "Plots was mijn droom weg. De eerste wedstrijden van Ajax heb ik na mijn vertrek gewoon niet kunnen kijken."

   

  "Maar, nogmaals, ik heb geen spijt van mijn keuze voor Club Brugge. Wel weet ik zeker dat ik had kunnen slagen bij Ajax."