VIDEO: Lokt onze commentator Zaytsev uit z'n tent? "Alsof hij ons gehoord heeft"

  Ivan Zaytsev is een grote naam in het volleybal: brons OS 2012, zilver OS 2016, 2x zilver en 1x brons EK.

  In de Champions League volleybal speelde Roeselare gisteravond tegen Kemerovo uit Rusland, de ploeg van topvedette Ivan Zaytsev. De flamboyante Italiaan speelde niet zijn beste match, merkte onze commentator aan het begin van set 3 op. Het leek wel alsof Zaytsev dat gehoord had, want meteen daarna pakte hij uit met 2 knappe punten.

  "Een vrij onopvallende Zaytsev vandaag, hé. Het is niet dat hij een dominante rol speelt in deze match", waren de woorden van commentator Marc Willems aan het begin van set 3. 

   

  Zaytsev reageerde plots als door een wesp gestoken. "Misschien heeft hij het gehoord? Als hij nu nog een ace maakt, dan weet je waarom", zei cocommentator Koen Hoeyberghs.

   

  En zo geschiedde. Zaytsev pakte wel degelijk uit met een ace. Bekijk hieronder het opvallende fragment. Kemerovo won de match vlot met 0-3.

  lees/bekijk ook:

  Kijk om 20.30u naar Modena - Roeselare

  Vanavond kijkt Roeselare opnieuw een Europees topteam in de ogen. Om 20.30u wachten de Italianen van Modena in de Champions League.

   

  Het team won deze week al van Kemerovo (3-1) en Warschau (3-0). De Amerikaan Christenson is de sterspeler van de ploeg.

   

  Hoeft Marc Willems hem wakker te schudden of niet? Kijk naar Roeselare - Modena op het kanaal van Ketnet, op onze website en in de Sporza-app.