Ga naar de inhoud

Taco van der Hoorn blijft dan toch in de WorldTour: "Unieke kans"

 wo 16 december 2020 18:08
Taco van der Hoorn.

Wielrenner Taco van der Hoorn komt volgend seizoen dan toch niet uit voor BEAT Cycling. De 27-jarige Nederlander blijft actief op het hoogste niveau, wellicht bij Intermarché-Wanty Gobert.

Taco van der Hoorn kwam de voorbije seizoenen uit voor Jumbo-Visma. Hij kreeg geen nieuw contract, maar vond met BEAT Cycling meteen een nieuwe werkgever voor volgend seizoen.

 

Vandaag kondigde datzelfde team aan dat Van der Hoorn vanaf 1 januari toch niet in hun kleuren zal te zien zijn. De Nederlander spreekt op de website van het team van "een unieke kans" om toch nog op het hoogste niveau actief te zijn in de WorldTour.

 

"Die kon ik niet laten liggen. Natuurlijk is het jammer dat het nu niet doorgaat bij BEAT, maar tegelijkertijd ben ik heel blij dat ik weer op WorldTour-niveau kan koersen."

 

Wie de nieuwe werkgever van Van der Hoorn wordt, is nog niet geweten. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het om Intermarché-Wanty Gobert, de opvolger van Circus-Wanty Gobert.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.