Ook KV Oostende-Eupen uitgesteld na corona-uitbraak bij Eupen

  Het is de tweede wedstrijd op een rij van Eupen die niet kan doorgaan door corona.

  Na de wedstrijd Eupen-Genk moet ook KV Oostende-Eupen van komende zaterdag eraan geloven, omdat nog steeds een groot deel van de Eupense spelerskern besmet is met corona. De Pro League bevestigt dat de wedstrijd wordt uitgesteld.

  "De wedstrijd KV Oostende-KAS Eupen van zaterdag 19 december uit de Jupiler Pro League is door de kalendermanager uitgesteld", deelt de Pro League mee in een persbericht. "Dit gebeurde na een aanvraag van KAS Eupen nadat minstens 7 A-kernspelers positief testten op Covid-19."

   

  "Conform het Covid-19 Protocol en het Bondsreglement diende de club een aanvraag in, waarna de kalendermanager besloot de wedstrijd uit te stellen. De nieuwe datum wordt later gecommuniceerd."

  Afgelopen weekend maakte Eupen bekend dat er maar liefst 18 besmettingen waren vastgesteld binnen de club: 13 spelers en 5 stafleden. De wedstrijd Eupen-Genk van woensdagavond werd logischerwijs dan ook uitgesteld.