Club-spits Emmanuel Dennis verliest zijn broer bij ongeval met zeilboot

  Emmanuel Dennis beleeft donkere dagen na het verlies van zijn broer.

  De broer van Emmanuel Dennis, Popti, is om het leven gekomen tijdens een zeilrace in het Nigeriaanse Lagos. Dennis kreeg het nieuws afgelopen weekend te horen en reisde af naar Nigeria voor de begrafenis, die vandaag plaatsvindt. 

  Popti Emmanuel Dennis was een ervaren zeiler die zijn land vertegenwoordigde op onder meer de Africa Games. Ook nam hij als lid van de Nigeriaanse zeemacht geregeld deel aan internationale regatta's.

   

  De precieze omstandigheden van het ongeval dit weekend zijn nog niet bekend. Ondanks een grondige zoekactie kwam alle hulp te laat voor de veertiger. 

   

  Dennis vertrok zondag na de wedstrijd tegen Antwerp naar Nigeria voor de begrafenisplechtigheid, die vandaag plaatsvindt. Donderdagavond keert hij terug naar België. Club Brugge mist zo Dennis in de match tegen KV Mechelen.

  Club steekt zijn spits een hart onder de riem: