Matchwinnaar Fellaini plaatst zich voor Chinese bekerfinale (video)

  Marouane Fellaini heeft zich met zijn club Shandong Luneng geplaatst voor de finale van de Chinese beker. Hij scoorde in de terugwedstrijd van de halve finales het enige doelpunt. Zijn club had eerder ook de heenmatch overtuigend gewonnen (5-0).

  Marouane Fellaini blijft een sterkhouder in China. Hij staat met zijn club volgende week in de bekerfinale. In de overbodige terugmatch maakte Fellaini het winnende doelpunt. Hij deed dat niet met het hoofd, maar wel door een bal laag over de grond door de benen van een verdediger in doel te schieten.

   

  Shandong Luneng won ook de heenmatch tegen Wuhan Zall al overtuigend met 5-0 en ook toen vond Fellaini al de weg naar de goal.

   

  In de finale is Jiangsu Suning de tegenstander. Shandong Luneng verloor vorig seizoen de finale van Shanghai Greenland Shenhua.

  Bekijk het doelpunt (geen kopbal) van Fellaini