De Telegraaf: "Ajax-speler Quincy Promes is gearresteerd na steekpartij"

  Promes scoorde gisteren nog in de partij tegen PEC Zwolle.

  Quincy Promes is gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij een steekpartij. Dat heeft een bron rond het onderzoek bevestigd naar aanleiding van een bericht in de Nederlandse krant De Telegraaf. Ajax was niet direct bereikbaar voor commentaar.

  Promes scoorde gisteren nog in 4-0-zege van Ajax tegen Zwolle, maar vandaag kwam er heel wat minder goed nieuws over de 28-jarige aanvaller. De Telegraaf meldde vanochtend dat hij is opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij een steekpartij afgelopen zomer. 

   

  Het nieuws werd ondertussen ook bevestigd door een bron dichtbij het onderzoek. De politie spreekt alleen over een "28-jarige Amsterdammer".  Ajax heeft voorlopig nog niet gereageerd op het nieuws.

   

  De steekpartij heeft volgens de krant eind juli plaatsgevonden in een loods in Abcoude, niet ver van Amsterdam. Een familielid van Promes raakte zwaargewond en liep onder meer een zeer ernstig knieletsel op.

  Info uit de Nederlandse media