Toon Aerts tegen Sven Nys in DNA Nys: "De Thibau, die rijdt echt rap"

    In de derde aflevering van DNA Nys is het tijd voor de stages: de schoolstage van Thibau en de ploegstages met Telenet Baloise Lions. OP beide stages maakt Nys junior indruk. "Verbazingwekkend wat hij laat zien."

    Na de lockdown staat alles in het teken van stages voor Thibau Nys. Voor zijn schoolstage assisteert hij bij zijn kinesist bij oefeningen voor core stability. En hij moet ingetoomd worden. "Rustig Thibau, ik moet straks niet meer werk hebben."

     

    En op de ploegstage maakt Thibau indruk op de ploegleider: "Het is verbazingwekkend wat Thibau hier op stage laat zien. Je ziet dat hij zijn mannetje kan staan." Maar ook op Toon Aerts. "Die rijdt echt rap", zegt de prof aan vader Sven Nys.

    Bekijk aflevering 3 van DNA Nys: Stages