Ga naar de inhoud

Moment van stilte tere ere van Paolo Rossi voor alle Europa League-duels

Een minuut stilte in de Europa League vanavond.

Vanavond zal voor elke wedstrijd in de Europa League een minuut stilte gehouden worden ter nagedachtenis van Paolo Rossi. De Italiaanse WK-topschutter uit 1982 overleed aan de gevolgen van een ongeneeslijke ziekte. 

Het was de Europese voetbalfederatie UEFA die de minuut stilte voor aanvang van elke Europa League-wedstrijd aankondigde. Enkele weken geleden gebeurde dat ook al na het overlijden van de Argentijn Diego Maradona.

 

Er komen 3 Belgische clubs in actie vanavond in de Europa League, maar heel veel staat er niet meer op het spel. Standard en AA Gent zijn uitgeschakeld, Antwerp is sowieso al geplaatst en gaat de strijd aan met Tottenham om de groepswinst. 

Een minuut stilte voor Rossi

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.