Haaland dit jaar niet meer in actie, Noorse scherpschutter scheurt hamstring

  Topscorer in de Champions League Erling Haaland staat aan de kant met een hamstringblessure en komt dus niet in actie in de wedstrijd tegen Lazio. "Hij zal niet meer kunnen spelen tot begin januari", zegt coach Lucien Favre.

  Favre: "Misschien heeft hij al te veel gespeeld"

  Haaland (20) zit dit seizoen al aan 6 doelpunten in de Champions League en scoort ook in de Bundesliga aan de lopende band. Maar liefst 16 doelpunten uit 12 wedstrijden.

   

  Maar net voor de start van de partij tegen Lazio maakte zijn team bekend dat hij een spierblessure heeft opgelopen aan de hamstring. Haaland zal niet meer kunnen spelen tot "begin januari", dat liet coach Favre weten. "Misschien heeft hij al te veel gespeeld."

   

  Ook Emre Can kampt met een spierblessure. Dortmund kan vanavond een ticket voor de 1/16e finales verzilveren met een overwinning tegen Lazio.