Van Anrooij overgebracht van Tsjechië naar Herentals: "Ze stelt het goed"

  Shirin van Anrooij is in het ziekenhuis van Herentals grondig onderzocht na de forse crash in de Wereldbekermanche veldrijden in Tabor. "Ze wordt de komende dagen nog van nabij opgevolgd om een infectie te vermijden."

  Shirin van Anrooij lag tot gisteren in een ziekenhuis in Ceske Budejovice, nabij Tabor. Daar werd ze vlak na haar valpartij geopereerd aan de open wonde aan haar voorarm.

   

  "De operatie was goed verlopen, maar om een infectie te vermijden zal Shirin verder behandeld worden in Herentals, waar ze vanochtend een volledige check-up kreeg", laat haar team Telenet-Baloise weten.

   

  "Het AZ zal de situatie de komende dagen van nabij opvolgen. Haar schouder is een beetje gekneusd, maar voor de rest gaat het prima met haar."