Ga naar de inhoud

meest recent

Nainggolan wordt ambassadeur bij Beerschot: "Rauw en inventief, zoals ik"

 ma 30 november 2020 13:13
Radja Nainggolan
Radja Nainggolan kreeg zijn jeugdopleiding bij Beerschot.

Beerschot is de verrassende leider in de Jupiler Pro League en verwent zijn fans nu ook nog eens met een straffe aankondiging. Radja Nainggolan wordt de nieuwe ambassadeur van de Antwerpse club. "Beerschot is rauw en inventief, zoals ik", zegt de Inter-speler.

Radja Nainggolan kwam op z'n twaalfde aan bij Beerschot, waar hij 5 jaar zijn jeugdopleiding kreeg. Uiteindelijk verhuisde hij naar Piacenza in Italië, nadien kwam hij terecht bij Cagliari, AS Roma en Inter. 

 

"Met veel plezier word ik ambassadeur", klinkt het in een reactie bij Nainggolan op de clubwebsite. "Beerschot is zoals ik. Rauw en inventief. Ook hun supporters zitten diep in mijn hart. "We do what we want", klinkt me soms niet vreemd in de oren"

 

"Hun eerste plaats is een zeldzame verwezenlijking. Onderschat dat niet. Dit heeft alles te maken met een hart voor de club en elkaar. Giet daar nog een saus van talent en techniek over en je krijgt waar iedereen jaloers op is."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.