Hij doet het weer: Anderlecht-flop Roofe maakt alweer een pareltje

  Kemar Roofe viert zijn goal op zijn gekende manier.

  De Europa League levert elke speeldag gegarandeerd enkele bijzondere fases op. Deze week kijken we daarvoor naar Molde FK, Dundalk, Luhansk, Rangers en Tottenham.

  Ding Dong! Klokkenluider Sinyan mist pijnlijk tegen Arsenal

  Arsenal ging vrij gemakkelijk winnen op het veld van Molde FK. Toch had het er voor de thuisploeg na een kwartier anders kunnen uitzien. Sinyan miste van kortbij en kwam in die actie onzacht in aanraking met de doelpaal. Auwtsch!

  Domste overtreding gevolgd door meest nonchalante penaltymisser

  Vreemd tafereel tijdens Dundalk - Rapid Wenen. De uitploeg veroorzaakt bij een 0-2-voorsprong een strafschop op een vrij lullige manier. Volgt daar de aansluitingstreffer? Helaas niet. Oduwa (Dundalk) trapt zo nonchalant dat de bal er wel naast moest. 

  Doelman Loegansk miskijkt zich op weggewaaide voorzet (maar komt met de schrik vrij)

  Een slechte voorzet van AEK lijkt over doel te dwarrelen, en dus schiet doelman Shevchenko niet meteen in actie. Maar dan valt de bal plots heel snel naar beneden...

  Kemar Roofe doet het weer: heerlijke goal van op afstand tegen Benfica

  U herinnert zich ongewtwijfeld de heerlijke goal van Roofe op het veld van Standard enkele weken geleden. Vandaag deed de ex-Anderlecht spits het weer van op afstand. Iets korter deze keer, maar daarom niet minder fraai.

  Geniet tot slot van deze zalige goal van Tottenham: