VIDEO: Eden Hazard kan na negatieve coronatest weer trainen én scoren bij Real

  Hazard op het trainingsveld.

  Eden Hazard heeft gisteren weer meegetraind bij Real Madrid. De Rode Duivel stond tijdens de interlandbreak aan de kant met het coronavirus. Of hij ook fit raakt voor het duel tegen Villarreal is nog niet duidelijk. Wel zeker is dat Sergio Ramos niet zal spelen. De verdediger liep een hamstringblessure op bij de Spaanse nationale ploeg.

  Hazard testte bijna twee weken geleden positief op het coronavirus en miste daardoor de competitiewedstrijd tegen Valencia en de interlands met de Rode Duivels tegen Zwitserland, Engeland en Denemarken. Bondscoach Roberto Martinez hoopte hem nog naar België te kunnen halen, maar uiteindelijk bleek ook de laatste interland tegen de Denen te vroeg te komen. 

   

  Na een negatieve coronatest is hij nu wel weer klaar om te spelen bij Real Madrid. De Madrileense recordaankoop speelde dit seizoen nog maar 144 minuten in het Real-shirt, nadat hij het seizoen was gestart met een enkelblessure en nadien ook nog eens een spierkwetsuur volgde. 

   

  Ook verdediger Eder Militao kan weer trainen na een negatieve test en dat is goed nieuws voor Zidane. Hij kan immers een tiental dagen niet rekenen op Sergio Ramos. De aanvoerder liep een hamstringblessure op in de interland die Spanje met 6-0 won tegen Duitsland.    

   

  Ramos mist competitiewedstrijden tegen Villarreal en Alaves en het Champions League-duel met Inter Milaan.

  Real Madrid deelde een goal van Hazard op training