1/16e finales beker: check wanneer je favoriete ploeg op 9 of 10 januari speelt

  De eersteklassers komen voor het eerst in actie in de 1/16e finales.

  Kalendermanager Nils Van Brantegem heeft gisteravond de data en uren bekendgemaakt van de 1/16e finales in de Beker van België. Dat is de fase waarin de eersteklassers hun entree maken.

  De 1/16e finales in de Croky Cup werden vorige week al na corona-overleg tussen de Pro League en de amateurvleugels uitgesteld tot het weekend van 9 en 10 januari. Nu is ook het exacte speelschema bekend.

   

  De 1e officiële wedstrijden van 2021 worden zo op zaterdag 9 januari om 19.30u Dessel Sport-Beerschot en Thes Sport-Racing Genk. Later op de avond (20.30u) is er de Luikse derby tussen Seraing en Standard.

   

  Anderlecht speelt op zondag 10 januari om 17u tegen traditieclub RFC Luik. Om 18u begint titelverdediger Antwerp aan zijn bekeravontuur tegen La Louvière. De speelronde sluit om 20.30u af met Club Brugge-Olsa Brakel. 

  Het volledige programma van de 1/16e finales:

  Klik op een wedstrijd voor het aftrapuur.