Weddenschap Giro-winnaar Hart levert zijn broer een nieuwe auto op

  Tao Geoghegan Hart heeft na zijn Giro-winst wat af te handelen met zijn broer. De twee sloten een weddenschap af en de renner van Ineos had blijkbaar niet zoveel vertrouwen in zichzelf, want hij dacht de Giro niet te winnen. Dat levert zijn broer nu een gloednieuwe auto op.

  In de 15e etappe was de Giro van Hart al geslaagd toen hij de ritzege pakte. Van meer durfde de Brit niet te dromen. Samen met zijn broer sloot hij dan ook een weddenschap af met als inzet een gloednieuwe auto.

   

  Giro-winst leverde broer Bede de winst op, want Tao geloofde zelf niet dat hij de Giro zou winnen. Maar dat draaide even anders uit. Hart won de Giro op de slotdag na een spektakelstuk in de tijdrit.

   

  Op Instagram was te zien hoe de broers de auto uiteindelijk gingen ophalen. "Wed niet, kinderen. En zeker niet tegen jezelf!", kan Hart er nog mee lachen.