Kevin De Bruyne over contractverlenging bij City: "Ik onderhandel zélf"

  Kevin De Bruyne en Manchester City: het is een geslaagd huwelijk.

  Kevin De Bruyne ligt tot 30 juni 2023 vast bij Manchester City. Beide partijen zijn elkaar aan het opvrijen om daar nog enkele jaartjes aan vast te knopen. De gesprekken zijn opgestart en opvallend: De Bruyne voert ze zélf.

  Na de breuk met zijn manager Patrick De Koster is De Bruyne zijn eigen manager. Zo vertelde hij op VTM aan Jan Mulder in de aanloop naar de interland tussen België en Engeland van zondagavond.

   

  Mulder wilde van De Bruyne weten hoe het staat met de onderhandelingen over een nieuw contract. Volgens geruchten die de voorbije weken verspreid werden, zou De Bruyne bijtekenen tot 2025 en de bestbetaalde speler in de geschiedenis van City worden. Maar zover is het nog niet.

   

  De Bruyne: "Ik heb nog een contract voor 2,5 jaar. We zijn momenteel een beetje aan het babbelen, maar we zijn nog niet ver in de gesprekken."

   

  "Doe je dat met een batterij juristen of doe je het zelf?", wilde Mulder weten.

   

  "Ik voer de onderhandelingen zelf", antwoordde De Bruyne een beetje verlegen.

   

  "In deze situatie kan dat, want ik wil graag bij City blijven. Als ik City zou willen verlaten en City zou dat niet willen, dan is dat een situatie waarin je wél iemand nodig hebt om te bemiddelen."

   

  "Er zal niet moeilijk gedaan worden in de onderhandelingen, en dat geldt voor beide kanten. Want zo zitten we niet in elkaar."

  Lees ook: