Van den Brom debuteert bij Genk met draw tegen Belgische beloften

  Charles De Ketelaere werd na zijn debuut voor de A-ploeg overgeheveld naar de beloften.

  De Belgische beloften hebben in een oefenmatch een 2-2-gelijkspel behaald tegen Racing Genk. Bij Genk zat John van den Brom voor het eerst op de bank, bij de beloften kwam Charles De Ketelaere, woensdag nog debutant voor de A-ploeg, aan de aftrap.

  De Belgische beloften van Jacky Mathijssen bereiden zich voor op het belangrijke EK-kwalificatieduel tegen Bosnië van aanstaande dinsdag. In de Luminus Arena speelden ze 2 keer 35 minuten tegen Genk om proef te draaien.

   

  Bij de beloften kwam Charles De Ketelaere aan de aftrap, wat opmerkelijk is, want woensdag mocht hij nog een eerste cap opspelden voor de A-ploeg, ook al verzamelde hij tegen Zwitserland slechts een handvol minuten.

   

  De debuterende Genk-coach John van den Brom zag hoe Cyriel Dessers en Mats Møller Daehli de goals voor zijn ploeg maakten, maar ook hoe die in balans werden gehouden door doelpunten van Dante Vanzeir en Jelle Bataille voor de beloften.

  John van den Brom stond voor het eerst aan de zijlijn bij Genk.

  Marco Kana en Cyriel Dessers bikkelen op de bal.