Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne trainen individueel

  Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne hebben allebei wat fysieke besognes.

  Daags na de 2-1-oefenzege tegen Zwitserland hebben de Rode Duivels weer getraind in Tubeke. Kevin De Bruyne, Toby Alderweireld, Romelu Lukaku, Thomas Meunier, Dries Mertens en Axel Witsel sloten aan bij de groep, maar De Bruyne en Lukaku trainden wel individueel. Ook Dedryck Boyata, Jason Denayer en Jérémy Doku trainden apart.

  Denayer kwam als enige van dat vijftal woensdag in actie tegen Zwitserland. Thibaut Courtois komt pas vanavond toe in Tubeke.

   

  Romelu Lukaku kampte de voorbije weken met een blessure aan zijn adductoren. Hij miste daardoor 2 wedstrijden met Inter, maar mocht afgelopen zondag wel opnieuw invallen in het competitieduel bij Atalanta Bergamo.

   

  Kevin De Bruyne liep tijdens de vorige interlandbreak, op bezoek bij Engeland, een lichte spierblessure op. Hij moest vervolgens 2 duels met Manchester City laten schieten, maar was sinds eind oktober opnieuw speelklaar.

  Delcroix en Coucke keren niet terug naar U21

  Voor de Nations League-duels in Leuven tegen Engeland (zondag) en Denemarken (woensdag) blijven Hannes Delcroix en Gaetan Coucke bij de groep. Oorspronkelijk was de bedoeling dat zij zouden terugkeren naar de beloften.

   

  Sebastiaan Bornauw en Charles De Ketelaere keren wel terug naar de U21 om de cruciale EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Bosnië (dinsdag) voor te bereiden.

   

  Sinds de bekendmaking van de selectie zag Martinez al om diverse redenen reservedoelman Hendrik Van Crombrugge, Thomas Vermaelen, Alexis Saelemaekers, Eden Hazard en Leandro Trossard wegvallen. En ook Van Crombrugges vervanger - Thomas Kaminski - is out met corona.