Ronnie O'Sullivan ergert zich mateloos aan "storende amateur" Mark Allen

  Ronnie O'Sullivan is niet opgezet met de afleidingen van Mark Allen.

  Ronnie O'Sullivan kende een moeilijke avond in de kwartfinale van de Champion of Champions snooker. Hij verloor in het Engelse Milton Keynes met 6-3 van Mark Allen. Volgens O'Sullivan hinderde Allen zijn spel: "Lijkt op iets wat je doet als amateur in de snookerclub."

  De kwartfinale op het snookertoernooi was hoogstaand, totdat er in frame 9 opschudding ontstond. Mark Allen zou onnodige bewegingen hebben gemaakt terwijl O'Sullivan speelde. Die laatste ging verhaal halen.

   

  Na een minuut over en weer gekibbel, speelde O'Sullivan verder. Mark Allen won uiteindelijk de wedstrijd met 6-3. "Ronnie probeert mensen soms weg te pesten, maar ik laat me niet zomaar doen", vertelde de Ier.

   

  Ronnie O'Sullivan zat verveeld met het incident, maar erkende zijn betere in Mark Allen. "Misschien maak ik er te veel van, maar het lijkt op iets wat je doet als amateur in de snookerclub. Al bij al speelde Mark beter, hij verdiende de overwinning."

  O'Sullivan vindt het welletjes en spreekt Allen aan: