Red Lions sluiten het jaar af als nummer 1 van de wereld, Panthers blijven 12e

De Red Lions blijven de wereldranglijst iets langer aanvoeren.

De Red Lions beëindigen 2020 als nummer 1 van de wereld. Dat maakte de Internationale Hockeyfederatie (FIH) vandaag bekend. De Red Panthers blijven net buiten de top 10 hangen en blijven 12e.

De Belgische hockeyploeg blijft bovenaan de wereldranglijst kamperen na hun overwinning tegen Nederland van afgelopen woensdag. De Lions tellen nu 116 punten meer dan eerste achtervolger Australië. Nederland strandt op een 3e plek.

 

De Red Panthers blijven na hun verlies tegen Nederland op de 12e plaats staan. De Nederlanders blijven bovenaan het klassement staan, gevolgd door Argentinië en Duitsland. De huidige ranking is de laatste van 2020, omdat alle resterende wedstrijden verplaatst zijn naar begin volgend jaar.