LA Lakers mogen NBA-titel verdedigen vanaf 22 december

  Lebron James kan met de LA Lakers weer schitteren vanaf 22 december.

  De spelersvakbond van de NBA heeft een akkoord bereikt over de start van de nieuwe competitie. Op 22 december opent de NBA een seizoen waarin 72 wedstrijden worden afgewerkt.

  De National Basketball Players Association (NBPA) heeft een akkoord bereikt over de startdatum van het nieuwe seizoen. Het wordt een verkorte versie van de NBA, met maar 72 wedstrijden in plaats van 82.

   

  Het akkoord is een belangrijke 1e stap. Verder wordt er onderhandeld over de lonen van de spelers in het verkorte seizoen. Ook de manier waarop de spelers getest worden op het coronavirus, is nog een belangrijk agendapunt.

  Het statement van de National Basketball Players Association: