Ga naar de inhoud

Joe Biden schrapt de Tiegemberg, Oliver Naesen spreekt zijn steun uit

 vr 6 november 2020 20:32
Oliver Naesen en de Tiegemberg zijn niet de beste maatjes.

Het gebrek aan duidelijkheid over de Amerikaanse presidentsverkiezingen leeft uiteraard ook op sociale media. Ook in de sportwereld duiken parodieën op om een winnaar aan te duiden. En Oliver Naesen heeft zijn voorkeur al laten blijken.

Joe Biden of Donald Trump? Wie de nieuwe president van de VS wordt, is nog altijd niet duidelijk.

 

Maar als Biden enkele andere verkiezingsbeloftes had gemaakt, dan zou er veel minder twijfel bestaan hebben over zijn (mogelijke) verkiezingsoverwinning. 

 

"Ik schrap de Tiegemberg uit het parcours van de E3 BinckBank Classic zodat Oliver Naesen die koers volgend jaar kan winnen", stelt Biden in een van de grapjes die op Twitter gemaakt werden.

 

Biden overtuigt in één klap alle kiesmannen en ook Naesen is maar wat blij met de winnaar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

"Als je daar gelost wordt, stop je beter met koersen"

De Tiegemberg is niet meteen de lievelingshelling van de AG2R-renner. Een uitspraak over die kuitenbijter achtervolgt hem al een tijdje.

 

Over de Tiegemberg zei hij ooit: "Als je daar gelost wordt, stop je beter met koersen."

 

Zijn woorden waren nog niet koud of Naesen werd in de E3 Harelbeke effectief gelost op die bewuste Tiegemberg, iets waar hij achteraf zelf wel om kon lachen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.