Ga naar de inhoud

Ex-bondscoach Vital Heynen is besmet met coronavirus

Vital Heynen is de bondscoach van de Poolse nationale mannenploeg.

Vital Heynen is besmet met het coronavirus. Nadat 12 spelers en 1 staflid eerder positief testten bij zijn Italiaanse club Perugia, heeft Heynen nu milde symptomen. "Een raar gevoel in mijn hoofd, maar dat heb ik altijd", reageert hij luchtig.

In Italië heeft het coronavirus meer mensen in zijn greep. Topclub Perugia wordt hard getroffen door het virus, nu ook de Belgische coach Vital Heynen. 

 

Op Twitter reageert de voormalige coach van de Red Dragons in geheel eigen stijl op het nieuws: "Bijna heel het team is positief op Covid en niet ik? Misschien sta ik te ver van de groep. Sinds gisteren ben ik positief en heb ik milde symptomen. Ik heb een raar gevoel in mijn hoofd, maar dat heb ik altijd."

 

Vital Heynen was coach van de Belgische nationale mannenploeg tot september 2018. Sindsdien is hij aan de slag als bondscoach van Polen en bij de Italiaanse volleybalgrootheid Perugia.

Vital Heynen houdt het luchtig op Twitter:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.