Teammanager NTT Pro Cycling gelooft in verdere toekomst van de ploeg

Victor Campenaerts is een van de renners op de loonlijst van NTT.

Douglas Ryder is ervan overtuigd dat hij een oplossing zal vinden om NTT ook in 2021 op de weg te laten rijden. De ploeg van Victor Campenaerts moet op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor nadat NTT Ltd. begin oktober besliste om hun contract niet te vernieuwen.

Terwijl de 8 renners van NTT Pro Cyling Team verzocht werden om elders werk te zoeken, is teammanger Douglas Ryder ervan overtuigd dat hij een nieuwe sponsor zal vinden voor volgend seizoen.

 

Op een virtueel evenement toonde de Zuid-Afrikaan strijdlust om zijn team te redden. "Het is een goed jaar geweest op de fiets, helaas niet op vlak van sponsors en onze toekomst. We zijn een moeilijke puzzel aan het leggen."

 

"Toen we aankondigden dat we een nieuwe hoofdsponsor zochten, was de reactie over heel de wereld ongelooflijk. Heel veel mensen steunden ons op sociale media", vervolgde Ryder zijn betoog.

 

"Corona zorgt voor een economisch zware toestand, sommige bedrijven hebben het lastig. Toch zijn we erg dicht bij een akkoord om te kunnen koersen in 2021. In de komende dagen zouden we rond moeten zijn met een plan voor de toekomst."