Ga naar de inhoud

Red Panthers reizen niet af naar China voor Hockey Pro League in januari

Wanneer de Red Panthers opnieuw in actie komen, is nog niet bekend.

De volgende duels van de Red Panthers in de Hockey Pro League zijn uitgesteld wegens de coronapandemie. De Belgische vrouwen hoeven dus niet naar China te reizen voor hun duels op 23 en 24 januari.

De Internationale Hockeyfederatie besliste om de wedstrijden van België in en tegen China uit te stellen door de coronadreiging.  België en China hadden zelf om uitstel gevraagd door de opgelegde reisbeperkingen.

 

Nieuwe speeldata zijn nog niet bekend. Woensdag verloren de Red Panthers nog van Nederland met duidelijke cijfers. De Belgische dames staan 6e in het klassement met 9 deelnemende landen. China bekleedt de 8e plek met 0 punten.