Ga naar de inhoud

Giggs mist 3 interlands als bondscoach van Wales na arrestatie

Ryan Giggs staat (even) niet langs de zijlijn bij Wales.

De Welshe voetbalbond (FAW) heeft assistent Robert Page aan het roer gezet voor de interlands tegen de VS, Ierland en Finland. Bondscoach Ryan Giggs wordt even uit de schijnwerpers gehaald, nadat hij opgepakt werd op verdenking van huiselijk geweld.

Bondscoach Ryan Giggs moest vandaag zijn selectie bekendmaken voor de interlands tegen de VS, Ierland en Finland, maar de persconferentie werd op de valreep geannuleerd.

 

Niet veel later kwam de Welshe voetbalbond met een statement: Giggs wordt voor de komende wedstrijden vervangen door zijn assistenten Robert Page en Albert Stuivenberg (ex-Genk).

 

"We zijn in samenspraak met Ryan Giggs overeengekomen dat hij niet deelneemt aan de volgende campagne met de nationale ploeg", klinkt het.

 

Giggs werd zondagavond opgepakt op verdenking van mishandeling van zijn vriendin Kate Greville. De ex-speler van Manchester United ontkent alle aantijgingen en werd na verhoor weer vrijgelaten. De FAW liet in een eerste reactie weten "op de hoogte te zijn van een incident" met Giggs.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.