Atlético Madrid haalt Kondogbia als vervanger van Partey

Kondogbia is de vervanger van Partey op het middenveld van Atlético.

Atlético Madrid heeft de komst van Geoffrey Kondogbia aangekondigd. De Franse middenvelder komt over van Valencia. De transfer is een uitzondering, omdat Arsenal de ontslagclausule van Thomas Partey activeerde op de laatste dag van de transfermarkt.

Geoffrey Kondogbia moet dit seizoen de sterke man worden op het middenveld van Atlético Madrid. La Liga stelt dat clubs die aan het einde van de transferperiode een speler verliezen wiens transferclausule geactiveerd is, nog een maand krijgen om een speler aan te trekken.

 

De ploeg van Carrasco mocht zo dus nog op zoek naar een vervanger van Thomas Partey. Atlético neemt Kondogbia over voor een onbepaald bedrag. De 27-jarige middenvelder is niet aan zijn eerste transfer toe. Eerder speelde hij al voor onder andere Sevilla, Monaco en Inter.

Atlético kondigt Kondogbia aan op Twitter: