Arjen Robben zit ook de komende maand niet in de selectie bij Groningen

  Arjen Robben wil op eigen tempo zijn wederoptreden maken bij Groningen.

  FC Groningen kan de komende maand niet rekenen op Arjen Robben. De Nederlander gaat een individueel trainingsprogramma volgen, waarmee hij volledig fit wil worden om meer te kunnen spelen.

  De 36-jarige Robben heeft sinds zijn comeback last van fysieke kwaaltjes. Hij kwam slechts 2 keer in actie voor Groningen. Daar wil de aanvaller verandering in brengen met een individueel trainingsprogramma. 

   

  "Voor de trainer en mijn medespelers is het ook niet leuk dat het bijna elke week over mij gaat, terwijl ik er niet bij ben", zei Robben. Hij hoopt nu zo goed mogelijk te herstellen van zijn blessure die hij opliep in de wedstrijd tegen PSV.

  FC Groningen op Twitter: