Ajax laat sterkhouders Onana en Tadic afreizen naar Denemarken voor CL-duel

  Kapitein Dusan Tadic (rechts) mag misschien toch spelen vanavond.

  Ajax heeft 3 extra spelers laten afreizen naar Denemarken voor de wedstrijd in de Champions League tegen FC Midtjylland. Onder andere keeper Onana en kapitein Tadic worden deze ochtend nog getest. Als die test negatief is, kan de Nederlandse kampioen de spelers alsnog opstellen.

  Ajax kampt met enkele positieve coronagevallen en trok gisteren met een beperkte selectie van 17 spelers naar Denemarken.

   

  Omwille van tests die niet voldeden aan Deense normen, moesten spelers als Klaassen, Onana en Tadic in Amsterdam blijven. Zij hadden geen symptomen van corona volgens trainer Ten Hag.

   

  Onana, Gravenberch en Tadic vlogen gisterenavond alsnog over naar Denemarken en worden deze ochtend getest. Als de tests negatief zijn, kan Ajax rekenen op het drietal voor de wedstrijd van vanavond.