Ga naar de inhoud

Mourinho over Bale: "Ga kijken op de website van Real Madrid wat ze over hem schrijven"

Bale kopte Tottenham naar de overwinning tegen Brighton.

Gareth Bale heeft na 7 jaar opnieuw gescoord in het shirt van Tottenham. Op de persconferentie was manager José Mourinho blij voor zijn aanvaller en keek de Portugees uit naar de reactie van Real Madrid.

Gareth Bale trok Tottenham Hotspur zondag over de streep met een kopbal tegen  Brighton & Hove Albion. Dat zorgde voor een goede stemming bij Mourinho: "Ik ben erg blij voor hem, hij verdient die goal."


"Als ik 5 minuten tijd heb, ga ik op de website van Real Madrid kijken wat ze over hem schrijven", vertelde de Portugees. "Bale weet dat we om hem geven en hij geeft om de club. Het is een perfecte match voor ons."

 

Zelf is Bale opgelucht: "Scoren is een opluchting. Ik ben blij dat het de winning goal is en we de drie punten pakken. Het is een geweldig gevoel, ik wou dat de fans hier waren om de overwinning te vieren."

Bekijk de reactie van Bale na zijn goal:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.