FC Kopenhagen tegen Joakim Maehle: "Thorup is geslaagd voor medische testen"

  Joakim Maehle zal geen instructies meer krijgen van Jess Thorup.

  FC Kopenhagen heeft Jess Thorup weggeplukt bij Racing Genk. Rechtsachter Joakim Maehle reageerde gisteren al op Twitter op het plotse vertrek van zijn T1 en landgenoot. "We kunnen alleen maar hopen dat hij niet slaagt voor zijn medische testen", schreef de Genkse verdediger. De nieuwe club van Thorup gaf vanochtend een antwoord.

  Joakim Maehle leek enkele weken geleden zelf andere oorden op te zoeken. De 23-jarige verdediger stond op een zucht van een transfer naar Marseille, maar net voor de sluiting van de transfermarkt ketste de deal af.

   

  Een ontgoochelde Maehle moest bij Genk blijven, maar de jongste weken werd onder Jess Thorup een kentering ingezet bij de Limburgers.

   

  Dat de Deen nu zo snel en plots het pand verlaat, lokte bij Maehle zondagnamiddag al een cynische tweet uit. "Je kunt alleen maar hopen dat hij niet slaagt voor zijn medische testen", knipoogde hij.

   

  Nadat Kopenhagen de komst van Thorup geofficialiseerd had, kreeg Maehle een antwoord van de Deense topclub. "Sorry, Joachim, maar Jess heeft zijn medische testen zonder probleem doorstaan."

  De Deense Twitterconversatie:

  Théo Bongonda ging nog een stapje verder: