Ga naar de inhoud

Door merg en been: Vanheusden schreeuwt het uit van de pijn na zware knieblessure

Vanheusden kermt van de pijn.

Zinho Vanheusden (21) heeft de wedstrijd tegen KV Oostende vroegtijdig moeten verlaten met een vreselijke knieblessure. De aanvoerder van Standard kwam slecht neer in het strafschopgebied en schreeuwde het meteen uit van de pijn.

Na een luchtduel met KVO-spits Gueye kwam Vanheusden slecht neer aan het penaltypunt. Meteen was duidelijk dat het ernstig was, want de aanvoerder van Standard schreeuwde het uit van de pijn.

 

In het lege stadion ging het stemgeluid van de centrale verdediger door merg en been. Scheidsrechter Visser liet eerst doorspelen, Gueye scoorde, maar dat doelpunt werd afgekeurd voor buitenspel.

 

Vanheusden, kersvers Rode Duivel, werd daarna afgevoerd op een brancard en vervangen door Kostas Laifis. Hij kreeg van de Cyprioot nog een kus op zijn voorhoofd. 

 

Voor de jonge Vanheusden zou het de tweede zware knieblessure in zijn nog prille voetbalcarrière zijn. Hij was eerder al het slachtoffer van een zware blessure aan zijn knie in september 2017 toen hij nog voor Inter speelde.

De pijnlijke beelden:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Enkele foto's van het vreselijke moment: