Basketbalgrootheid Sue Bird en voetbalster Megan Rapinoe zijn verloofd

  Sue Bird en Megan Rapinoe, het power couple van de Amerikaanse sport, treden binnenkort in het huwelijksbootje. Op een Instagram-post van Bird is te zien hoe Rapinoe op één knie ging voor haar aanzoek.

  Sue Bird en Megan Rapinoe leerden elkaar kennen op de Olympische Spelen in Rio, waar Bird voor de 4e keer olympisch kampioen basketbal werd. Rapinoe was een jaar eerder met de VS wereldkampioen voetbal geworden, iets wat ze 4 jaar later zou overdoen.

   

  Rapinoe werd op het laatste WK ook uitgeroepen tot beste speelster van het toernooi. Ze gebruikt haar bekendheid om zich in te zetten voor gendergelijkheid en LBGTQ-rechten en ze mengt zich ook openlijk in de Amerikaanse politiek.

   

  Samen met haar vriendin Sue Bird, die wordt beschouwd als een van de beste point guards ooit, groeide ze zo uit tot een van de meest invloedrijke koppels in de sport en ver daarbuiten. Wanneer het duo ook effectief in het huwelijksbootje zal stappen, is nog niet bekend.