Zidane positief over Hazard: "We gaan hem geleidelijk in elftal brengen"

  Hazard maakte in de CL tegen Mönchengladbach zijn rentree na blessureleed.

  Eden Hazard maakte dinsdag in de Champions League zijn rentree bij Real Madrid na aanslepend blessureleed. In aanloop naar de competitiewedstrijd tegen Huesca vertelde Real-coach Zinedine Zidane dat hij opnieuw op de Rode Duivel rekent: "Hij voelt zich goed en behoort terug tot de groep."

  Dinsdag leed Real Madrid, na de pijnlijke nederlaag tegen Sjachtar Donetsk, opnieuw puntenverlies in de Champions League. De Koninklijke kwam niet verder dan een 2-2 op het veld van Mönchengladbach. De positieve noot bij de Spanjaarden was de terugkeer van Eden Hazard in de ploeg.

  Zidane over Hazard: "Het gevoel is positief"

  Op de persbabbel voor de competitiewedstrijd tegen Huesca gaf Real-coach Zidane toelichting bij de situatie van Hazard, die sinds zijn aankomst in Madrid van de ene blessure in de andere sukkelde. “Hij is tevreden en is in goede conditie", vertelde Zidane.


  "Hij heeft goed en hard getraind. Het belangrijkste is zijn gevoel, en dat is positief. Als een speler uitvalt en niet met zijn ploegmakkers op het veld kan staan, dan is dat niet gemakkelijk.


  Tegen Mönchengladbach mocht Hazard twintig minuten voor tijd invallen. Zaterdag tegen Huesca zal de aanvoerder van de Rode Duivels mogelijk opnieuw speelkansen krijgen, al komt een basisplaats wellicht te vroeg.


  “Er komen nog veel wedstrijden aan. Maar Hazard behoort nu terug tot de groep", benadrukte Zidane. "We gaan hem geleidelijk aan terug in het elftal brengen, maar ik ga nog niet uit de doeken doen hoe we zaterdag zullen starten."

  Hazard en co bereiden zich voor op match tegen Huesca: