Rode Duivels wijken uit naar Leuven voor interlands in november

    De Rode Duivels trekken in november naar Leuven voor de confrontaties met Zwitserland, Engeland en Denemarken.

    De wedstrijden van de Rode Duivels tegen Zwitserland, Engeland en Denemarken zullen in november niet plaatsvinden in het Koning Boudewijnstadion maar wel aan Den Dreef in Leuven. De reden daarvoor is de Brusselse avondklok, die de mobiliteit na 22u stevig inperkt.

    Door de Brusselse avondklok, die vorig weekend werd afgekondigd, moest de KBVB op zoek naar een nieuwe locatie voor de wedstrijden van de Rode Duivels in november. Voetballen na 22u in het Koning Boudewijnstadion bleek immers onmogelijk.

     

    Voor de oefenpot tegen Zwitserland (11/11) en de Nations League-wedstrijden tegen Engeland (15/11) en Denemarken (18/11) wijken de Duivels daarom uit naar Leuven. Het King Power at Den Dreef Stadion is doorgaans ook de thuisbasis van de Red Flames en van de nationale beloften.