Brandweer rukt uit voor vuurwerk van Antwerp-fans: "Zullen rekening krijgen"

  Onze man snelde naar de plaats van het vuurwerk, waar de brandweer de boel aan het opruimen was.

  Het was een heus spektakel. Gebeten door het vuurwerk van hun ploeg op het veld tegen Tottenham, zorgden enkele Antwerp-fans 5 minuten voor het einde voor een echte versie van vuurwerk net buiten de lege Bosuil. De vuurpijlen knalden tot boven het stadion en zetten de stuntzege kracht bij.

  Onze social media-man snelde naar de plek des vuurwerks, waar de brandweer al de boel aan het opruimen was. Volgens de politie ging het om Antwerp-supporters die hen verschalkt hadden en tot naast de Bosuil zijn geraakt.

   

  De politie heeft de betrokken fans geïdentificeerd en ze zullen de rekening gepresenteerd krijgen.

  Bekijk foto's en beelden van de vuurwerkscène:

  Video van het vuurwerk boven het stadion