VIDEO: Antwerp geeft iconische tribune likje verf voor komst van Tottenham

  Morgen zal Tribune 2 wit kleuren en ingekleed zijn met spandoeken.

  Voor het eerste Europese duel op de Bosuil in meer dan 20 jaar hebben ze bij Antwerp de verfborstel bovengehaald. Tribune 2, een restant van het iconische stadion, heeft een likje witte verf gekregen voor de komst van de sterren van Tottenham Hotspur.

  Morgen staat in de Europa League Antwerp - Tottenham op het programma. Voor de Belgische club met stamnummer 1 wordt het de eerste Europese affiche in eigen stadion sinds de Intertotocampagne in 1997.

   

  De Bosuil ziet er ondertussen helemaal anders uit, maar Tribune 2 staat wel nog overeind. De iconische tribune met de houten banken heeft vandaag een likje verf gekregen. Morgen zal het stukje geschiedenis - den Twee zoals ze in Deurne-Noord zeggen -  wit kleuren en gedrapeerd worden met spandoeken.

  De schilderwerken in beeld:

  Volg Antwerp - Tottenham morgen op Sporza

  U kunt de wedstrijd volgen in onze apps, op de Sporza-website, in Sporza op Radio 1 en op Canvas en Ketnet. Filip Joos verzorgt het commentaar.