Ex-manager Lewandowski opgepakt omdat hij Pool onder druk zette

    Robert Lewandowski is de steraanvaller van Bayern München.

    De Poolse politie heeft de voormalige manager van Robert Lewandowski opgepakt. De man wordt ervan verdacht de steraanvaller van Bayern München onder druk te hebben gezet om hem 20 miljoen euro te betalen.

    Volgens een woordvoerder van het gerecht in Warschau gaat het om strafbare feiten en wordt het huis van de verdachte (Cezary K.) momenteel doorzocht. De 32-jarige Lewandowski wordt door de speurders beschouwd als benadeelde partij in deze zaak.

     

    "De eisen die tegen hem zijn geformuleerd, zijn op basis van hun zakelijke relatie ongegrond", aldus de woordvoerder. Vanuit de entourage van Lewandowski wordt voor meer details in het dossier verwezen naar het gerecht.