Speler en staflid van Anderlecht testen positief op corona

  Anderlecht won op Kortrijk, maar het coronaspook blijft ook boven de club hangen.

  Anderlecht had de voorbije weken al heel wat van zijn deel van de coronabesmettingen in ons voetbal, gisteren bleek dat er nog 2 gevallen bijkomen. Een speler en lid van de medische staf zijn positief bevonden.

  Bij de vorige testrondes waren al een 10-tal besmettingen aan het licht gekomen bij Anderlecht. De laatste testronde leverde 2 stuks op. Anderlecht maakte de namen niet bekend. De 2 betrokken personen zijn meteen in quarantaine gegaan.

   

  Anderlecht, de 7e in de stand, speelt zijn volgende wedstrijd komende zondag (1 november) thuis tegen leider Antwerp. Afgelopen vrijdag won paars-wit met 1-3 bij Kortrijk.

  Bij Club Brugge kunnen Mignolet en zijn teammaats weer aan de slag: