Wie hebben we daar: Eden Hazard in CL-selectie van Real Madrid

  Eden Hazard werkt al even aan zijn terugkeer.

  Is er licht aan het einde van de tunnel voor Eden Hazard? De Rode Duivel kwam dit seizoen nog niet in actie bij Real Madrid, maar prijkt nu wel in de selectie voor het Champions League-duel tegen Borussia Mönchengladbach. Krijgt hij speelminuten van Zinedine Zidane?

  Door een stevige tackle van Thomas Meunier eind 2019 en een breukje in zijn enkel, werd 2020 een jaar om snel te vergeten voor Eden Hazard. De Rode Duivel werd een vaste klant in de ziekenboeg van Real Madrid en kwam slechts 8 competitiewedstrijden in actie.

   

  Dit seizoen werd Hazard zelfs nog niet ingezet door Zinedine Zidane. Ook de interlands met de Rode Duivels moest de aanvaller laten schieten. "Hazard heeft nog 60 trainingen nodig om weer top te zijn", schatte bondscoach Roberto Martinez vorige maand nog.

   

  Een correcte voorspelling, want Hazard lijkt hersteld van zijn enkelproblemen. Hij traint al een poos mee met de groep en is klaar voor het echte werk. Zidane neemt Hazard op in zijn selectie voor de CL-match tegen Borussia Mönchengladbach. Afwachten of hij ook speelminuten krijgt.