Mignolet en co krijgen groen licht om te trainen na negatieve test

  Simon Mignolet, Odilon Kossounou en Michael Krmencik hebben de trainingen bij Club Brugge hervat. Het drietal zat de voorbije dagen aan de kant na een positieve coronatest. Maar bij de laatste controle testten ze weer negatief. Als dat ook maandag zo is, kunnen ze opgenomen worden in de kern voor het Champions League-duel tegen Lazio.

  De nederlaag tegen Oud-Heverlee Leuven zal nog wel in het hoofd van Philippe Clement spoken deze ochtend, maar de trainer kreeg ook al goed nieuws. Hij kan weer rekenen op Mignolet, Kossounou en Krmencik.

   

  "Deze ochtend kregen we de testresultaten van de nieuwe COVID 19-testen en alle testen waren negatief", laat de club weten. Het drietal trainde vanochtend dus gewoon weer mee met de groep. 

   

  "Maandagochtend worden ze samen met de volledige Club-delegatie opnieuw getest volgens het UEFA-protocol. Alle spelers die komende maandag negatief testen, zijn selecteerbaar voor de Champions League-wedstrijd op woensdag tegen Lazio."   

   

  Het Brugse trio miste door corona het vorige Europese duel op het veld van Zenit en de competitiematch bij OHL.