Nicolas Colsaerts is op dreef in Italië: hij begint als 4e aan slotdag

  Nicolas Colsaerts in Italië.

  Nicolas Colsaerts mag zondag als vierde aan de slotdag van de Italian Open beginnen. De golfer legde een foutloze ronde af met 6 birdies. Colsaerts is de enige Belg die meedoet aan het toernooi in de buurt van Brescia.

  Nicolas Colsaerts is goed bezig in Italië. Zaterdag putte hij zes birdies weg in een foutloze ronde van 66 slagen, de beste ronde van de dag.

   

  Met zijn totaalscore van 201 slagen, vijftien onder par, telt hij vier slagen meer dan de Engelsman Laurie Canter, die nog steeds de leiding waarneemt maar die wel moet delen met zijn landgenoot Ross McGowan.

   

  "Ik ben best tevreden met mijn ronde", zei Colsaerts. "Ik speelde gewoon zoals ik gisteren deed. Vandaag was er iets meer wind, maar met mijn ronde van 66 slagen heb ik andermaal een sprong voorwaarts gemaakt en ben ik klaar voor de slotronde. Morgen moet ik gewoon de positieve lijn doortrekken."

  Tussenstand na de derde ronde

  De scorekaart van Nicolas Colsaerts vandaag